Perbezaan Shaklee

Dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik dicalifornia, USA diwaktu musim panas.
Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual dipasaran mengandungi Allicin aktif). Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinai 2 ekstrak herba (Rosemary dan spearmint). Ianya mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya didalam tubuh kita. Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang menyamai 2 ulas garlic segar.

Manfaat utama

  • ·         Mengandungi spearmint-mempertingkatkan sistem penghadaman, fungsi jantung.
  • ·         Antibiotik yang selamat dan semulajadi-garlic antibiotik semulajadi. Ianya selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman, virus dan yis candida.
  • ·         Menghalang alergi-mempertingkatkan penyakit berkait sistem imun seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selsema, hepatitis.
  • ·         Mempertingkatkan sistem penghadaman-formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah berkaitan dengan penghadaman seperti kembung perut, gastric, ketidakhadaman. Garlic juga mampu menentang bakteria H.pylori bakteria dan menghalang ulser gastrik.
  • ·         Memoderatkan tekanan darah tinggi-kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet garlic akan menurunkan darah tinggi dengan 8 point.
  • ·         Detokfikasi-garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa, plumbum dan kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan dara. Tambahan lagi, garlic mampu melindungi sel-sel darah dari kemusnahan dari logam dan menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia.
  • ·         Menurunkan kolesterol-menurunkan kolesterol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.
  • ·         Mencegah kanser-membantu mengelak dan merawat kenser dengan mengurangkan bahan pencetusan kejadian kanser-nitrosamine
  • ·         Menstabilkan glukos-menolong menstabilkan glukos didalam tubuh kita.


Post a Comment

 
Top