Salam perkenalan daripada kami sekeluarga. Saya Nur Aini binti Ahmad merupakan isteri kepada suami tercinta Mohd Helmy Rizal bin Salahuddin dan ibu kepada 3 orang cahaya mata, Muhammad Ammar, Nur Aisyah dan Nur Athiyyah. Saya merupakan anak kedua daripada 6 orang adik beradik yang terdiri dari 3 orang perempuan dan 3 orang lelaki. Saya kini bertugas sebagai seorang guru di SMK Seksyen 4 Kota Damansara.

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee di Kota Damansara. Wujudnya blog ini adalah kerana kecintaan saya untuk berkongsi dengan anda keistimewaan produk Shaklee dan peluang-peluang yang akan anda nikmati bersama Shaklee.

Anak Sulong, Muhammad Ammar
Anak sulong saya, Muhammad Ammar menjadi pencetus bermulanya saya mengenali Shaklee (akan saya kongsikan pada entry akan datang). Namun, saya hanya serius berbisness Shaklee ketika menyusukan anak kedua. Terus menjadi pengguna tegar sehingga menyusukan anak ketiga hingga kini. Pada saya, produk Shaklee terlalu istimewa dan perlu saya kongsikan dengan anda di luar sana.

Untuk anda yang berminat untuk bersama merasai keistimewaan dan peluang bersama Shaklee boleh hubungi saya untuk konsultansi dan khidmat nasihat serta bimbingan berterusan.

Pengedar Sah Shaklee Kota Damansara
Aini Ahmad 013-3336573
Helmy Rizal 019-3898170

Post a Comment

 
Top