Anda sudah jatuh cinta dengan produk Shaklee? Ingin mendaftar menjadi ahli Shaklee? Anda berminat berkongsi kebaikan dan keistimewaan produk Shaklee dengan orang lain lain seterusnya menjana pendapatan dengan Shaklee?

Bagaimana Ingin Mendaftar Menjadi Ahli Shaklee?

Ada 2 cara untuk anda mendaftar dan menjadi sebahagian daripada keluarga Shaklee kami. Ada cara berbayar dan ada cara keahlian percuma. Terpulang kepada anda.
1) Cara pertama adalah dengan membayar yuran keahlian seumur hidup RM 65 sahaja dan anda akan menikmati penjimatan harga produk sehingga 25%.
2) Pembelian produk bernilai lebih kurang RM 680 dan anda akan didaftarkan secara percuma.

Sebaik sahaja anda mendaftar, anda akan terus boleh menikmati harga ahli dan berkongsi dengan ahli keluarga mahupun rakan-rakan seterusnya menjana pendapatan bersama Shaklee.

Soalan-soalan Yang Sering Ditanya Sebelum Mendaftar Keahlian.

1. Perlu ke bayaran yuran tahunan selepas mendaftar menjadi ahli Shaklee?
TIDAK PERLU!! Anda hanya perlu membayar RM 65 untuk yuran keahlian seumur hidup. Tidak perlu diperbaharui secara tahunan atau bulanan.

2. Bagaimanakah saya boleh membuat pembelian selepas mendaftar menjadi ahli?
Anda boleh membuat pembelian dengan 2 cara.
1) Anda boleh membuat pembelian di HQ @ branch Shaklee untuk mendapatkan barang secara terus. Ini bagi mereka yang rumah dekat dengan HQ @ branch la kan..
2) Anda juga boleh juga membuat pembelian online melalui website Shaklee. Penghantaran barang secara pos terus ke alamat anda.
Sekiranya anda mendaftar di bawah jaringan Ummi Marsya, saya akan membimbing anda untuk pembelian ini.

3. Apa maklumat yang diperlukan untuk saya mendaftar menjadi ahli?
Maklumat yang diperlukan adalah seperti berikut:

  • Nama Penuh Anda
  • No IC
  • Nama Pasangan
  • No IC Pasangan
  • Alamat Surat Menyurat
  • Alamat Emel
  • No Telefon
  • Nama dan akaun bank
4. Kalau tak nak buat bisness boleh ke saya mendaftar jadi ahli?
BOLEH saje. Anda tidak semestinya membuat bisness apabila mendaftar keahlian Shaklee. Anda boleh menikmati harga ahli. Tapi sekiranya anda membuat bisness dengan Shaklee anda akan menikmati pelbagai peluang-peluang yang Shaklee berikan.

5. Apa kelebihan mendaftar jadi ahli Shaklee?

3 Peluang yang Shaklee Tawarkan iaitu :
1) Program Ganjaran Tunai
2) Program Kereta
3) Program Konvensyen / Insentif

1) Program Ganjaran Tunai
Bonus Kumpulan Peribadi (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kepimpinan (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.


2) Program Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

3) Program Konvensyen/ Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut.

Ingin bersama-sama keluarga besar Ummi Marsya?

Boleh hubungi kami,
Aini Ahmad 013-3336573
Mohd Helmy Rizal 019-3898170


Post a Comment

 
Top