Entry yang lepas saya telah berkongsi dengan anda keistimewaan Tonik Ajaib Vivix Shaklee ini. Vivix sangat bermanfaat diambil sebagai anti penuaan kerana mempunyai kandungan antioksidan. Vivix mampu mengurangkan risiko penyakit jantung dan kencing manis selain mampu mengurangkan kolestrol serta pelbagai manfaat lain.

Testimoni Vivix Shaklee

Puan Zarena Heeney
as salam dan selamat pagi..
vivix botol ke dua utk mak dan ayah ena..
ena berikan vivix kpd mak dan ayah start last month masa ada promo vivix
sebab ena nampak kesihatan mak dan ayah macam tak berapa nak ok
selepas sebulan lebih consume vivix shaklee
banyak perubahan pada mak dan ayah..
#shakleeEffect pada MAK
mak ena ada resdung yg teruk..darah tinggi...mata yg asyik berair..tak boleh berdiri lama..tak blh nak duduk lama2 waktu solat..kaki kanan mak terseliuh jd mmg akan rasa sakit selalu wpun sudah berurut..tangan kanan mak selalu kebas2.. nie antara yg ena ingat..banyakkan komplikasi yg mak ena ada..pd setengah org lain nie remeh temeh jea... tapi tidak yea jika dah ada darah tinggi..banyak komplikasi akan ada jika tidak dirawat dari awall..antaranya STROK...bahayakan!!!!
tapi kini mak dah rasa lain..antara sakit yg ena mention tadi dah pulih..tiada lg rasa sakit2..hari khamis nie ena nak bawak mak ena utk buat pemeriksaan, nak tahu baper bacaan darah tinggi mak skang nie...skang nie nak solat lama2 dan duduk mengaji lama2 pun dah takder masalah..Alhamdulillah
#shakleeEffect pada Ayah
ayah ena seorang pengidap gout yg sangat teruk..tak blh salah makan langsung..
jika terletak rencah ikan bilis dalam sayur pun...1/2 jam lepas tu confirm kaki ayah dah bengkak..kalau termakan kuah yang ada ayam pun, lagi teruk keadaan ayah..sampai terpksa merangkak kalau nak ke mana2 sebab kakinya tak boleh nak pijak lantai langsung..ayah cakap klu terpijak lantai tu mcm pijak atas bara api..dasyatkan...
setiap bulan mesti kena buat suntikan untuk redakan kesakitan...
rasa nak menangis tengok keadaan ayah..
lepas ayah consume vivix, keadaan ayah semakin pulih..takderlah sudah pulih sepenuhnya 100% tapi lihat keadaan ayah skang nie, ena happy sebab ayah dah boleh buat kerja2 ringan dan boleh bergerak bebas...ena sajer test ayah..masak sayur dan letak sedikit ikan bilis dlm sayur..
ajaib sangat sebab lepas 1jam ayah tetap boleh gerak macam biasa...syukur sangat2...Alhamdulillah
nielah #shakleeEffect dr mak dan ayah ena...
kesihatan mak dan ayah kita tidak ternilai harganya dibandingkan harga yg perlu kita kena keluarkan untuk sebotol vivix...
mana lagi MAHAL??...
harga sebotol vivix atau melihat mak dan ayah kita terlantar sakit tanpa dapat buat apa2....
jasa mereka tidak dapat kita membalasnya sampai bila2...
kami sayang mak dan ayah kami


Puan Valentina Edwin
Pagi tadi duduk breakfast dgn rakan2 guru kat kantin. Time baru mok suap nasi tiba2 salah sorang kawan tegur... dia kata pagi ni muka saya nampak lebih ceria.. lebih berseri... lebih putih dr selalu! *dah perasan dah ni*... pastu dia tanya sy ada pakai apa2 extra make-up ka? Ohh... sy ni bukan jenis pakai make-up tebal2 berinci2. Cukup sekadar face powder yg nipis & eye shadow kegemaran kaler brown & lip gloss *itu pun kalau rajin*... So apa rahsianya? Belum sempat sy menjawab kawan tu sendiri yg balas "Mesti sbb Vivix tok nak!".... hahaha.... wat can i say?! Memang benarrr... Dgn mengamalkan Vivix, alfalfa, Vita-C & GLA maka dapatlah maintain skit2 kulit ni... masih jauh dr perfect... but I'm getting there....
Anda pun boleh juga... bersama2 dgn ramai lagi pengamal Shaklee yg lain...

 
Puan Puteri Yusof
Sangat hepi dgn vivix, mak saya dh ambil 3 hari slps ops thyroid, dia terasa lebih sihat, saya pun nampak dia lebih cergas.alhamdulillah..sapa2 belum cuba, silalah cuba lekas especially utk elderly parents kita.

Jom layan lain-lain testimoni di bawah..














Sumber : YES ") We got #S'Effect dan Shaklee Golden Lounge

Pengedar Shaklee Bangi & Kota Damansara
Aini Ahmad & Hemly Rizal
No HP : 013-3336573 & 019-3898170
Instagram : ummimarsya

Post a Comment

 
Top